Samarbetspartners

För att stödja utvecklingen av verksamheten i distriktet behöver vi även hjälp av samarbetspartners. Tillsammans kan vi fortsätta hjälpa föreningslivet att stödja och bidra till ett bättre samhälle.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för att så många som möjligt att stanna kvar så länge som möjligt i en så bra miljö som möjligt.

När du stödjer #InnebandyForAll idag stödjer du följande:

Kostnadsfria och meningsfulla aktiviteter med fokus på glädje, enkelhet och inkludering.

Idrottsfrämjande verksamheter med målsättning att skapa förutsättningar för god folkhälsa och idrottsintresse hela livet.

Ett Innebandyförbund med många ideella krafter som tar ett samhällsansvar och arbetar med innanförskap, engagemang och glädje för våra barn och ungdomar.

Utbildning och rekrytering av flera nya ledare.

Meningsfull friskvård där du som partner flera gånger per år får spela

Motionsinnebandy till mycket låg kostnad.

Cirka 2000 matcher per säsong där man tar stort ansvar för matchklimatet mellan spelare, ledare, domare och föräldrar.

Domarutveckling och stöd för våra matchledare och funktionärer.

Starkt fokus på innanförskap inom föreningarna att arbeta med integration och mångfald med stark motverkan för utanförskap inom Innebandyn, skolan och övriga samhällsaktörer.

En fond med ekonomiska möjligheter där individer med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och utrustning.

#InnebandyForAllStipendium är ett stipendium till två spelare och en domare varje säsong där vår värdegrund är central i sin idrottsutveckling.

Kategorier

Social Huvudpartner Gästriklands Innebandy arbetar med att utveckla goda samhällsmedborgare. Med stora aktörer, och gemensamma insatser där vi hjälper varann att utveckla respektive samverkansområden är vi övertygade om att vi tillsammans når ett starkare samhälle.

Huvudpartner Som huvudpartner utvecklar du Gästriklands Innebandyförbunds totala verksamhet och arbetar aktivt mot förbundets organisation och verksamheten i #InnebandyForAll.Huvudpartners är också de som äger rätten att tillsammans utforma avtal för att synas på offentliga tryck och dräkter och är en symbol för vår gemensamma väg för exponering av gemensamma varumärken.

Officiella partner Offiella partners är de partners som gemensamt har syneriger för att utveckla varandras varumärken och verksamhet.

Värdegrundspartner Värdegrundspartners är vad vi kallar de partner som arbetar med samverkan för samhället. Där inte primär resurstillförsel är just, det primära. Med våra värdegrundspartners arbetar vi tillsammns, mer eller mindre, för att sprida #InnebandyForAll-s värdegrund. Ibland direkt eller indirekt.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK