SummerCamp 2022

Datum: 9/8, t.o.m. 12/8

SummerCamp 2022 är här!

Här är inbjudan till sommarens höjdpunkt, Gästriklands sjätte upplaga av Summercamp som 2022 genomförs den 9-12 augusti på Gavleohvsområdet i Gävle. 

 

Förra årets femårjubileum och tidigare åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte att återigen ta nästa steg och utveckla konceptet. Vi är därför mycket entusiastiska att öppna anmälan SummerCamp Est 2017.  

Vi har tidigare år haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar. Så se till att ta chansen att anmäla er!

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till aktiviteter, teambuilding och turneringsspel. En vecka fylld med ungdomar och ledare som tillsammans förhoppningsvis kommer skapa oförglömliga minnen.

Länk till anmälan, klicka här.

Praktisk information:Sista anmälningsdag: 2022-07-22
Kostnad: 1600 kr per deltagare. (Faktureras)
Årets åldersgrupper är födda: 06-11

Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider) 

Läs mer och håll koll på http://www.ifasummercamp.se för de senaste nyheterna. 

Se hela kalendern här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK